Kildyr.dk – En blog og webshop til kæledyr og dens ejere

Mangler vi endnu en blog eller webshop til kæledyr og dens ejere? Det mente Jacob og Signe hvert fald, der har åbnet webshoppen og bloggen, der handler om kæledyr. Hverken bloggen eller webshoppen er ret stor endnu, men det kan den nå at blive. Navnet er Kildyr.dk – en sammentrækning af Kildetoft og dyr.

Hvad kan du købe?

Ambitionen er, at webshoppen skal sælge:

  • Hundeartikler
  • Katteartikler
  • Hesteartikler
  • Og meget, meget andet.

Hvad kan du læse om?

Signe er uddannet veterinærsygeplejerske og heste-massør og er desuden hundetræner og har mange års erfaring med dyr, hvilket du kan læse meget mere om på bloggen. Derfor vil der komme mange brugbare tips og råd ud på bloggen. Den vil helt klart være værd at følge. Find dine dyrartikler på webshoppen i dag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *