Anmeldelse af HHrevision

HHrevision er en firmahjemmeside og blog. Her kan du læse meget mere om revision, bogholderi, regnskab og meget mere. Derudover kan HHrevision hjælpe med revision og bogholderi. Det er vigtigt, at dit regnskab kan vise et retvisende billede af din virksomhedsøkonomi, hvis du skal overholde den danske lovgivning. Det kan tage lang og det kan være svært at bogføre korrekt. Du skal altid huske både at debitere og kreditere på de forskellige posteringer. Hvis du ikke har styr på dette, kan det blive svært at lave et regnskab, der viser et retvisende billede. Det er dyrt at have en fuldtidsansat bogholder. Derfor kan det for mange betale sig at udlicitere opgaven til andre virksomheder. Netop dette kan HHrevision hjælpe din virksomhed med. Du kan nemlig finde en ekstern bogholder hos HHrevision.

Hvad er en bogholder?

Arbejdet for i bogholder består i at samle data, der gør, at bogholderen kan bogføre oplysningerne ud fra bilagene. Til sidst skal det være med at udarbejde og færdiggøre virksomhedens regnskab. Det hedder en bogholder, fordi man i gamle dage førte regnskabet i et bogholderi. I dag bruger de fleste dog elektroniske programmer til at lave bogholderi. Det har gjort det meget nemmere, hurtigere og enklere at bogføre. Titlen som bogholder er ikke en beskyttet titel og der ikke tilknyttet en decideret uddannelse til at blive bogholder, som for eksempel ser det med den registreret revisor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *